Ajankohtaista

Tulevat kurssit ja tapahtumat

Fokusointimenetelmän esittely

Paras tapa tutustua fokusointiin on kokea se omakohtaisesti. Tule mukaan maksuttomaan nettitapaamiseen, jossa esittelen fokusointimenetelmää lyhyesti ja pääset itse kokeilemaan fokusointia käytännössä. Tilaisuudessa on  mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta. Ilmoittautuminen tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.
  24.10.2018 klo 17.30 – 19.00 pidän esittelyn Helsingissä Era Novan tiloissa Fokusointiyhdistyksen kutsumana. Kts. tarkemmat tiedot

• tällä hetkellä ei päivämääriä nettitapaamiselle

Fokusoinnin perusteet I

Mitä on fokusointi? –  fokusoinnin kulmakivet ja harjoittelu. Fokusoinnin ytimen muodostaa myötätuntoinen kuuntelu sekä tilan ja ajan antaminen sille, mitä meissä, elämässämme ja tässä hetkessä on meneillään. Fokusointi on erityisen voimallista silloin, kun tunnustelemme tätä kaikkea pareittain tai pienryhmässä. Silloin on helpompi olla läsnä kehon hienovaraisille ja monisyisille viesteille ja kuulemme myös itseämme tarkemmin. Kurssilla tehdään harjoituksia pareittain sekä ryhmässä, luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Tutustumme myös fokusoinnin taustaan ja menelmän “löytäjään” Gene Gendliniin. Katso myös lyhyt sisältökuvaus kurssisivulta.

Kurssin hinta: 250 € (sis. alv 24 %)
Ilmoittautuminen tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella 2.11.2018 mennessä. Early Bird -hinta on voimassa 25.10.2018 mennessä kurssimaksun maksaneille. Kurssi pidetään Vantaalla tai Helsingissä, pitopaikka vahvistetaan myöhemmin.
• la 10.11. ja la 24.11.2018 klo 9-16  (2 päivää)   Tapahtuma Facebookissa

Fokusoinnin perustaitojen syventäminen II

Syvennämme kehomme kuuntelun taitoja ja samalla myös kuuntelua parityöskentelyssä. Painotus on pari- ja ryhmäharjoituksissa. Edellytyksenä Fokusointi I kurssi tai vastaavat taidot. Katso myös lyhyt sisältökuvaus kurssisivulta. Kurssi pidetään Vantaalla.
 suunnitteilla on kurssi tammikuulle 2019 – kysy lisää!

Ilmoittautuminen


Fokusoinin perusteet I -kurssi 10.11. ja 24.11.2018