Fokusointi

Tulevat fokusointikurssit ja esittelyt

Fokusointimenetelmän esittely

Paras tapa tutustua fokusointiin on kokea se omakohtaisesti. Tule mukaan maksuttomaan nettitapaamiseen, jossa esittelen fokusointimenetelmää lyhyesti ja pääset itse kokeilemaan fokusointia käytännössä. Tilaisuudessa on  mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta. Ilmoittautuminen tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.
Pyydä lisätietoa seuraavista esittelyistä täältä.

Kehollinen kuuntelu: Fokusoinnin perusteet I

su 13.1. ja su 20.1.2019 klo 9-16  (2 päivää) 

Mitä on fokusointi? –  fokusoinnin kulmakivet ja harjoittelu. Fokusoinnin ytimen muodostaa myötätuntoinen kuuntelu sekä tilan ja ajan antaminen sille, mitä meissä, elämässämme ja tässä hetkessä on meneillään. Fokusointi on erityisen voimallista silloin, kun tunnustelemme tätä kaikkea pareittain tai pienryhmässä. Silloin on helpompi olla läsnä kehon hienovaraisille ja monisyisille viesteille ja kuulemme myös itseämme tarkemmin. Kurssilla tehdään harjoituksia pareittain sekä ryhmässä, luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Tutustumme myös fokusoinnin taustaan ja menelmän “löytäjään” Gene Gendliniin.

Kurssin hinta: 250 € (sis. alv 24 %)
Ilmoittautuminen tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella 31.12.2018 mennessä. Early Bird -hinta 220 € on voimassa 20.12.2018 mennessä kurssimaksun maksaneille. Kurssi pidetään Vantaalla Kartanonkoskella.  Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä.


Fokusoinnin perustaitojen syventäminen II

Suunnitteilla on kurssi tammikuulle 2019 – kysy lisää!
Syvennämme kehomme kuuntelun taitoja ja samalla myös kuuntelua parityöskentelyssä. Painotus on pari- ja ryhmäharjoituksissa. Edellytyksenä Fokusointi I kurssi tai vastaavat taidot. Katso myös lyhyt sisältökuvaus kurssisivulta. Kurssi pidetään Vantaalla.
Pyydä lisätietoa seuraavista kursseista täältä.