Esittely: Yhteydessä kehoon

Ilmoittaudu maksuttomaan nettitapaamiseen
Fokusointi on kehon ja mielen yhteyttä

Fokusoinnissa hiljennytään kuuntelemaan, mitä kehomme kertoo tuntemuksillaan, joita meissä tapahtuu kaiken aikaa, olemme siitä tietoisia tai emme. Kun pysähdymme ja annamme tilaa kehon kertoa oman viestinsä, siitä avautuu prosessi, joka tuo tietoisuuteemme, jotain sellaista, jota ehkä emme osanneet nähdä aiemmin. Mutta joka osuessaan kohdilleen tuntuu niin oikealta.

Fokusointitaidot auttavat meitä tunnistamaan meille oikeat asiat elämässämme ja eri tilanteissa. Ja myös merkityksiä tunteittemme ja tuntemustemme takana. Ne tuovat yhteyttä ja myötätuntoa itsemme kohtaan sekä toisiin ihmisiin. Fokusointi auttaa meitä olemaan yhteydessä itsemme niissäkin tilanteissa, jotka ovat meille haastavia, ja joihin liittyy hankalia ja ristiriitaisia tunteita. Fokusointia voi hyödyntää muiden mentelmien tukena; se syventää erityisellä tavalla ymmärrystä ja yhteyttä itseen ja muihin.

Tule kuulemaan lisää fokusointimenetelmästä ja kokeilemaan omakohtaisesti, miltä fokusointi tuntuu ja mitä se voisi juuri sinulle tarjota. Esittely tapahtuu internetin välityksellä Zoom-alustalla, joten sinulla on mahdollisuus osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Ilmoittaudu maksuttomaan nettitapaamiseen alla olevalla lomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa fokusoinnin maailmaan!

Ilmoittautuminen esittelyyn

[contact-form-7 id=”628″ title=”Ilmoittautuminen”]